Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.90 secunde)
Pe de alta parte, surse din cadrul IPJ Constanta sustin ca loctiitorul sefului de sectie din cadrul Politiei Transporturi, Ionel Bucur, va fi fericitul castigator al scaunului de chestor al IPJ Constanta.
Cristian Sorin Dumitrescu, deputat PSD de Vrancea, membru in Biroul Executiv al PSD, purtatorul de cuvint al grupului parlamentar PSD - administrator si membru in Consiliul de Administratie al Societatii Comerciale de Antreprenoriat in Constructii, Industrie, Transporturi, Comert si Servicii CONTRANSIMEX SA (mandatul a expirat pe 10 aprilie 2005);
Fondurile de la Transporturi vor fi in continuare firitisite in diverse sute de proiecte, majoritatea judetene, seful CNADR se va schimba din nou - parca a zecea schimbare in ultimii 8 ani.
Plecand de la asta, al doilea obiectiv la fel de important, sa finantam actiunile din programul nostru de guvernare - transporturi, infrastructura, educatie, sanatate, agricultura, cultura, toate actiunile pe care le-am prezentat in campanie, obiectivele noastre care au fost legitimate prin vot.
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
In numele viitoare veti putea citi amanunte despre viata botosanenilor in Italia. Materialele sint realizate cu sprijinul societatilor "Transporturi Auto " si "Ramiro - Adicris Trans " CASETA:
Proiectul de hotarire in cauza era inca de la inceputul saptaminii si la cabinetul prefectului, iar intocmirea lui a avut la baza si faptul ca, in final, lucrarile si materialele pentru contractele incheiate de societatea mentionata cu DJDP, sint de fapt efectuate si livrate de Transporturi Auto si Con 2000.
Cele cinci firme sunt Nitrofertilizer (producator de ingrasaminte si produse azotoase), Nitroexplosives (producator de explozivi), Nitrocontrol (firma care colecteaza si trateaza ape uzate), Nitroservice (lucrari speciale de constructii) si Nitrotrans (transporturi pe calea ferata).
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
buget-finante, transporturi si turism, agricultura, sanatate, munca si solidaritate sociala, educatie si cultura, aparare nationala si administratie publica. Mai mult, Guvernul este abilitat sa emita ordonante in doua noi domenii, respectiv indeplinirea angajamentelor asumate in procesul de integrare in UE si justitie.
Liberalul de la Transporturi a tinut sa mentioneze si ca cele doua lucrari de ranfluare vor costa statul roman peste 7 milioane de euro.
Pentru directori, cele mai mici salarii sunt oferite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, 107.180 de lei anual, plus bonusuri de 22.440 de lei si Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale, 117.000 de lei, fara niciun spor si fara premiu anual.
Prin aceste proiecte au fost stabilite prioritati cu privire la investitiile in transporturi, cresterea competitivitatii economice, dezvoltarea regionala si protectia mediului.
Primaria are la dispozitie zece zile pentru a formula plangere impotriva deciziei CNSC. Ioan Dedu, director pentru transporturi in PGMB, crede ca probabil decizia CNSC va fi contestata la Curtea de Apel.
Deputatul PSD Dan Nica a declarat ca membrii acestor comisii au decis cu majoritate de voturi sa nu dezbata bugetul Ministerului de Transporturi, deoarece lipseste din proiectul de buget capitolul de infrastructura rutiera, finantat din credite nerambursabile.
Burgurile raspund de serviciile comunale in zonele pe care le cuprind si sunt coordonate de Autoritatea Londrei Mari (primarul plus Adunarea Londrei, un fel de CGMB), care raspunde de serviciile municipale - politie, transporturi etc.
Aceleasi surse spun ca deja s-a gasit si inlocuitor pentru titularul de la Transporturi. O remaniere trebuie insa discutata si cu partenerii de guvernare.
Pe de alta parte, seful democratilor a conchis ca nu a discutat "inca" acest subiect cu presedintele Traian Basescu, care a semnalat din nou traditionala existenta a grupurilor de interese din preajma Ministerului Economiei si Comertului si a celui de Transporturi.
- Altele Pe anumite domenii speciale se fac inca experimentari: prin reteaua de curent electric; prin reteaua de transporturi a cailor ferate s.a. (Va urma)
Efectul frigului POLAR din SUA, Cascada Niagara INGHETATA Frigul polar care matura in aceste zile SUA a reusit sa provoace haos in transporturi, sa inchida scoli si institutii publice, dar si sa ofere imagini spectaculoase ale iernii.
google-analytics.com